ASODAME - Associació de dones emprenedores de Barcelona

ACTIVITATS

Activitats 20è Aniversari
16-09-2014
Sopr 20è aniversari de l´associació, Palau de Pedralbes
Organitza: Asodame

Enguany celebrem els 20 anys de l’associació!

Amb motiu del 20è aniversari de l’associació ha tingut lloc el tradicional sopar al Palau de Pedralbes de Barcelona, el dia 16 de setembre d’enguany.

L'acte ha estat un espai per compartir i reconèixer la feina realitzada per dones que treballen dia a dia per a aconseguir que el món sigui millor. A l'acte han assistit personalitats diverses destacades dins del món empresarial i polític del moment, com per exemple, la Sra. Mireia Solsona, Diputada del Parlament de Catalunya y Presidenta de L’Espai Bonnemaison, Sra. Montserrat Gatell Presidenta del ICD, Sr. Antonio Cañete Secretari de Pimec i President de la Plataforma Multisectorial contra la Morositat, la Sra. Pepi Sanchez Directora del programa Odame y Membre fundador de L’Associació ODAME.

L’acte va ser amenitzat per les actuacions de l’actriu de la serie de TV3, “La Riera”

S'han lliurat els tradicionals guardons:

Guardó Emprenedora Directiva: . Per la seva entrega a les persones grans i la seva trajectòria al capdavant de la Fundació Prevent, tenint en compte la magnífica tasca que ve duent a terme al llarg de tants anys. Atorgat a la Sra. Montserrat Moré.

Guardó Emprenedora Social. Pel seu treball constant en l'àmbit social i la seva remarcable dedicació a ajudar les dones més desafavorides a la seva inserció social. Atorgat a la Sra. Fina Rubió Presidenta de la Fundació Surt.

Guardó Emprenedora Empresària. Per ser model de dedicació, creativitat i innovació permanent, havent creat una empresa l'any 1989, havent-la fet créixer i consolidar-se fins trametre la a la següent generació. Atorgat a la Sra. Anna Puntonet Fundadora de MP STANDS,


Comparteix: twitter facebook wikio myspace google reader yahoo delicious netvibes la tafanera digg technorati meneame wikio
© ASODAME Associació de dones emprenedores | asodame@asodame.com | nota legal
Moluanda Factoría DigitalMotorito, tu gestor de contenidos