ASODAME - Associació de dones emprenedores de Barcelona

DESTAQUEM

Asodame
No et perdis els moments més interessants de la nostra sopar del 20 aniversari (1994-2014) en aquest vídeo que hem editat. Esperem compartir molts més aniversaris amb tu!

La nostra presidenta Lourdes Ribes es dirigeix a la Comissió d'Empresa i Economia celebrada en el Parlament de Catalunya per parlar de com les dones poden contribuir a la millora de l'economia

La nostra presidenta es dirigeix ​​a la Comissió per la Igualtat de les persones en una compareixença celebrada al Parlament de Catalunya.
La presidenta d'Asodame, Lourdes Ribes, ha impulsat una visita a la seu de Pimec del sr. Christian Felber, ideòleg de l'Economia del Bé Comú. La conferència-debat ha servit per posar sobre la taula els aspectes més rellevants i el protagonisme de les Pimes com a principal teixit econòmic català, en el desplegament de l'EBC.
Projecte europeu 'Mumpreneurs in Action'
Aquest mes d'abril s'ha realitzat l'última de les mobilitats del projecte Grundtvig que tanca l'intercanvi entre persones i coordinació.
Projecte MIA a Atenes [03/11/2012]
Els propers 5, 6 i 7 de novembre es celebrarà la tercera de les mobilitats del projecte Europeu MIA (Mumpreneurs in Action).
El passat mes d'abril, quatre de les emprenedores que formen part d'ODAME van participar en una trobada europea a Sheffield on es va treballar en el debat i la reflexió del que representa ser emprenedora a la vegada que mare de família.
Carta de la Presidenta d'Odame sobre el projecte Mumpreneurs in Action.
Dona i empresa
Un any més s'està preparant el Fòrum Fem.Talent. Aquesta serà la II edició que, a més de les taules de debat, repartirà guardons a dones significatives de la nostra societat.
En una informació apareguda avui a La Vanguardia, l'alcalde Xavier Trias destaca el paper de la dona com emprenedora.
Avui es celebra l'acte de lliurament dels premis Femitic, el concurs creat i impulsat per Dones en Xarxa que preten potenciar els treballs de video realitzats per dones i per a dones.
EQUAL PAY DAY 2010 [14/04/2010]
El proper dia 15 d'abril es celebra a nivell de tota Europa, l'Equal Pay Day. Una jornada de reflexió per conscienciar a tota la població de les diferències que encara existeixen entre els salaris de les dones i els homes pel mateix treball.
BUTLLETI.NET
Enguany la BPW Internacional ha celebrat el 27è Congrés BPW Internacional a Helsinki on Asodame-BPW Barcelona ha estat representat per 4 de les nostres sòcies.
El nostre butlletí en la seva edició Desembre-Febrer
El nostre butlletí en la seva edició d'Octubre-Novembre 2009
El nostre butlletí en la seva edició de Setembre 2009


© ASODAME Associació de dones emprenedores | asodame@asodame.com | nota legal
Moluanda Factoría DigitalMotorito, tu gestor de contenidos