ASODAME - Associació de dones emprenedores de Barcelona

DESTAQUEM

Asodame

No et perdis els moments més interessants de la nostra sopar del 20 aniversari (1994-2014) en aquest vídeo que hem editat. Esperem compartir molts més aniversaris amb tu!

La nostra presidenta Lourdes Ribes es dirigeix a la Comissió d'Empresa i Economia celebrada en el Parlament de Catalunya per parlar de com les dones poden contribuir a la millora de l'economia

La nostra presidenta es dirigeix ​​a la Comissió per la Igualtat de les persones en una compareixença celebrada al Parlament de Catalunya.
La presidenta d'Asodame, Lourdes Ribes, ha impulsat una visita a la seu de Pimec del sr. Christian Felber, ideòleg de l'Economia del Bé Comú. La conferència-debat ha servit per posar sobre la taula els aspectes més rellevants i el protagonisme de les Pimes com a principal teixit econòmic català, en el desplegament de l'EBC.
FEM TALENT 2013 [22/02/2013]

Enguany s'ha celebrat la II edició del Fòrum Fem Talent, que potencia el talent femení.

Algunes de les nostres sòcies van tenir l'ocasió d'assistir el 19 i 20 de novembre a la III trobada de dones asiàtiques i espanyoles a Casa Àsia.
L'actual vicepresidenta d'ASODAME, Ana Ma Pradell ha estat nomenada per unanimitat com la nova secretària. El divendres 7 de setembre, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Sedaví, va tenir lloc l'acte electoral i la presentació de la nova Junta Directiva de la Federació Internacional d'Empresàries BPW Spain.
El passat dia 18 de Juny es va realitzar una visita a la FONT DE LLUM DEL SINCROTRO ALBA, a Cerdanyola del Vallés, a la qual van assistir 23 sòcies, que van expressar la seva satisfacció per conèixer un parc científic (32.000 m2.) de recerca de primera magnitud i el més important del Sud d'Europa.
L'Associació Hamama, constituïda fa un any, està formada per dones majoritàriament algerianes o d'origen algerià. L'associació vol contribuir a un desenvolupament sostenible d'Algèria i promoure els intercanvis i transferències de coneixements en una sèrie d'àmbits (culturals, acadèmics, empresarials, comercials) especialment des de la perspectiva de gènere.
Els casos d'algunes de les nostres sòcies han aparegut a TV, concretament en l'Informatiu de La1.
Et convidem a llegir la fitxa de la nostra ponent en la tradicional trobada de sòcies. Aquest mes: Joana Amat.
Estudi ManagGend [01/11/2011]
El 4 de novembre es va presentar l'estudi ManagGend a la Facultat de Filosofia, Geografia i Història, estudi realitzat per la Universitat de Barcelona i on Asodame ha participat.
L'entrevistat del dissabte 17 de setembre va ser Ramon Carner, president del Centre Català de Negocis (Associació d'empresaris Independentistes).
El passat 05/07/2011 l'advocada penalista Olga Arderiu, sòcia d'ASODAME, va ser entrevistada a TVE sobre el primer aniversari de la Llei de l'Avortament.
El maig passat, la nostra presidenta Lourdes Ribes va participar en una taula rodona a Ràdio Estel on es va debatre el paper de la dona en el lideratge econòmic i empresarial.
Com en altres casos, les nostres sòcies es mouen i tenen presència a la graella televisiva. En aquest cas, en doble ocasió, amb Xavier Trias (candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona) i Joaquín Gay de Montellà, president de Foment del Treball.
Arrel del cas Tous, la nostra advocada penalista explica en el programa de Josep Cuní "Els matins a TV3", què és la Legítima Defensa.
Connectem en directe des de la casa-museu can Papiol de Vilanova, que ha reobert les seves portes després de cinc anys d'obres i treballs de condicionament. Realitzades per l'empresa Saia Art, de la nostra sòcia Carmen Lara.
Aquest cop els porta posats la reportera de TVE Clara Hostalet, informant des de Sevilla. Un efecte més de l'èxit de la firma Parnasse.
La nostra companya Margarita Artal d'Artau Associats va acudir en qualitat de representant d'ASODAME al programa del Canal Català presentat per Jaume Puigbó. El programa va ser emès el 29 d'abril de 2011.
El dia 13/04/2011 l'advocada penalista Olga Arderiu, sòcia d'ASODAME, va ser entrevistada a BTV sobre el dret a no declarar d'una persona detinguda, imputada o acusada.
I ens convida a veure el video on apareix l'entrevista-reportatge que es va fer. No us perdeu detall!
Per fí una Beca per a Dones en la realització de Programes de Direcció! Ara, de la má d'Asodame, per acord amb la prestigiosa Escola de Negocis EAE podem gaudir d'una beca per als cursos de Direcció.
Ens complau informar-vos que el dia 29 de novembre MEMORA, l'empresa de la sòcia Elena Mora, va sortir al Programa de BTV de les 18:00: CONNEXIO BARCELONA.
Durant el mes de novembre i al tall de les eleccions al Parlament de Catalunya, hem realitzat una ronda de trobades amb representants polítics per debatre el paper de la dona i l'economia.

Sota el nom de ‘Dones Liderant el Milenium' les nostres companyes i amigues de València han fet una molt bona feina en el congrés del 25 i 26 d'octubre del 2010

Del 20 al 23 de setembre, hem tingut l'honor d'hostatjar a un grup de dones xineses d'alta responsabilitat.

 

Un grup de sòcies d'Asodame hem pogut assistir i participar en el Congrés celebrat a Barcelona sota el nom de She Leader.
En un acte celebrat per la Generalitat de Catalunya es va fer lliurament del guardó tan merescut.
Es materialitza acord signat amb Caixa de Catalunya per totes les membres de la nostra Associació.
 
Següents
 


© ASODAME Associació de dones emprenedores | asodame@asodame.com | nota legal
Moluanda Factoría DigitalMotorito, tu gestor de contenidos