ASODAME - Associació de dones emprenedores de Barcelona

DESTAQUEM

Dona i empresa

Un any més s'està preparant el Fòrum Fem.Talent. Aquesta serà la II edició que, a més de les taules de debat, repartirà guardons a dones significatives de la nostra societat.
En una informació apareguda avui a La Vanguardia, l'alcalde Xavier Trias destaca el paper de la dona com emprenedora.
Avui es celebra l'acte de lliurament dels premis Femitic, el concurs creat i impulsat per Dones en Xarxa que preten potenciar els treballs de video realitzats per dones i per a dones.
EQUAL PAY DAY 2010 [14/04/2010]
El proper dia 15 d'abril es celebra a nivell de tota Europa, l'Equal Pay Day. Una jornada de reflexió per conscienciar a tota la població de les diferències que encara existeixen entre els salaris de les dones i els homes pel mateix treball.
'Jo, directiva' [14/01/2010]
Ja està oberta la convocatòria per al 2010 'jo, directiva', que es durà a terme a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.
Una nova iniciativa veu la llum aquests dies a Barcelona: el transport de taxi exclusiu per a dones.
Ahir dia 28 vam assistir al lliurament de premis del I Festival de Video de Dones FEMITIC, organitzat per la nostra companya Gemma Lienas. L'acte es va celebrar a la Biblioteca Francesca Bonnemaison de Barcelona i va comptar amb la presència de personalitats. El Festival pretenia vincular la dona amb les noves tecnologies a través de l'aportació en format video de les seves participants.
Aquest any la Comissió per l'Estatus de les Dones, pren com a tasca la revisió de l'implementació de la Declaració de Beijing, i les conseqüències de la vint-i-tresena sessió de l'Assemblea General. Es posarà especial èmfasi en compartir experiències i bones pràctiques, tractant també de revisar i superar obstacles encara existents i nous reptes. En especial es repassaran els Objectius de Desenvolupament prèviament establerts pel Mil·leni.


© ASODAME Associació de dones emprenedores | asodame@asodame.com | nota legal
Moluanda Factoría DigitalMotorito, tu gestor de contenidos