ASODAME - Associació de dones emprenedores de Barcelona

L´associació

L'Associació ODAME neix als inicis dels anys 90 fruit de la il·lusió i l'empenta d'un grup de dones emprenedores que provenen de diferents sectors professionals i empresarials, i a més a més alumnes del programa Odame inserit a BCN Activa, les quals s'adonaren ja des del començament de les avantatges de la col·laboració entre elles i de la necessitat d'un contacte periòdic, essent la millor manera de mantenir aquest esperit i d'incrementar l'àmbit de les relacions la constitució d'una associació.

Es constitueix així formalment a l'any 1994 l'Associació de dones emprenedores ASODAME amb un total de deu dones sòcies.

grup de sòcies

 


CODI DE BONES PRÀCTIQUES:


  • Rigurosa celebració anyal d'Assamblea General
  • Renovació de Junta segons Estatuts per votació democràtica en Assamblea General
  • Llibertat total d'opinió al Foro asodame@yahoogroups.com.
  • Cap reserva i cap filtre
  • Mai una associada al corrent dels seus compromisos, ha estat penalitzada o exclosa
  • Oberta a tota dona emprenedora, empresària, profesional independent, autònoma, executiva, intra-emprenedora, directiva o amb pla d'empresa en curs, sense filtres per opinió política, religiosa o d'altra mena.
  • Totes les sòcies poden contactar amb totes les sòcies, amb edició anyal de directori pel col·lectiu.

Coneixedores de les dificultats específiques que tenen les dones per crear i mantenir empresa, donada la diversitat de tasques que han d'assolir, l'objectiu d'ASODAME fou i ha estat sempre aconseguir un suport mutu entre les dones per a l'inici i consolidació del projecte empresarial de cadascuna de les sòcies, tot afavorint l'intercanvi de informació, experiències i recursos, així com la col·laboració professional i empresària. Els objectius de l'Associació a més de donar suport a les companyes, incorporen el suport general a l'empreneduria femenina, donant atenció i dedicació a quantes iniciatives existeixin per la creació d'empreses per part de dones.


Comparteix: twitter facebook wikio myspace google reader yahoo delicious netvibes la tafanera digg technorati meneame wikio
© ASODAME Associació de dones emprenedores | asodame@asodame.com | nota legal
Moluanda Factoría DigitalMotorito, tu gestor de contenidos