ASODAME - Associació de dones emprenedores de Barcelona

Llista de correu

Internet i el correu electrònic permeten mantenir un INTERCANVI d'opinions que ens pot enriquir a totes. Per això hem creat el FÒRUM ASODAME.

Com funciona?

PER APUNTAR-SE:

Per formar part, has de prémer el logotip de YAHOOGRUPOS que veuràs a sota (al final). Amb això el teu programa de correu s'obrirà per procedir a enviar un missatge per demanar la subscripció. Un cop CONFIRMADA (mitjançant e-mail), entraràs a formar part del FÒRUM ASODAME-INTERCANVI.

SI TENIU PROBLEMES O VOLEU QUE US FEM NOSALTRES L'ALTA, envieu-nos un correu electrònic fent clic AQUÍ i us subscriurem directament.

PER PARTICIPAR i INTERCANVIAR OPINIONS:

1 .- Quan vulguis enviar un MISSATGE a totes les integrants del fòrum, per fomentar un debat o demanar una informació o posar a disposició d'altres certes dades, etc ..., hauràs d'enviar un correu electrònic a l'adreça: asodame@yahoogroups.com.


Automàticament aquest missatge serà rebut per TOTES les integrants del fòrum i qualsevol podrà contestar el missatge i participar en el debat o intercanvi.

2 .- Si reps un MISSATGE del FÒRUM ASODAME (ho sabràs perquè està indicat en el ASSUMPTE amb la frase ASODAME-INTERCANVI) i vols contestar, simplement prem RESPONDRE en el teu programa de correu electrònic, afegeix el que vulguis i envia'l. La teva resposta serà rebuda per TOTES les integrants del fòrum.

Forum
Cliqueu aquí per subscriure's al FÒRUM

Per esborrar-se del FÒRUM, prémer aquí

 


Comparteix: twitter facebook wikio myspace google reader yahoo delicious netvibes la tafanera digg technorati meneame wikio
© ASODAME Associació de dones emprenedores | asodame@asodame.com | nota legal
Moluanda Factoría DigitalMotorito, tu gestor de contenidos