Carregant Esdeveniments
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Puc acollir-me a la Llei de la 2ª oportunitat?

Com ho puc fer?

T’animem a assistir a la xerrada a càrrec de la nostra sòcia Claudia Moratò Esteve. Començar de zero sense deutes quan un projecte empresarial no ha anat bé. Cancel·lar els deutes és possible gràcies a la llei de la segona oportunitat. Si ets empresaria i t’han anat malament les coses, pots tornar a començar sense deutes.

 • Puc acollir-me a la Llei de la segona oportunitat?
 • Com ho puc fer?

Coneix a Clàudia Morató Esteve:

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB, Barcelona),Màster en Dret Marítim per la UPC, on va seguir la seva formació al Postgrau de relacions laborals especials.

Va iniciar la seva carrera professional com a responsable del departament jurídic de Lasry Vitrage Espanya, a la central de l’empresa a Barcelona.

Va seguir els seus estudis a l’Escola de Pràctica Jurídica a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), es va formar com a alumna al Màster de dret laboral i de seguretat social a la Universitat Pompeu Fabra (UPF, Barcelona); fent un salt de l’empresa al despatx privat, incorporant-se com a Sòcia-Advocada a M&M Advocats Partnership SLP.

Actualment és responsable corporativa i dirigeix ​​el departament laboral, compaginant les tasques de direcció amb les funcions pròpies de l’exercici de la professió.

Xerrada + Networking 21 juny:

Us esperem a la xerrada on possarem fil a l’agulla envers aquesta llei.

 • Xerrada + Refrigeri + Mini Networking = 5 € sòcies Asodame BPW Barcelona / 10 € no associades
 • Dimarts 21 de juny a les 19:00h
 • C/ Roselló 13, 08029 Barcelona

Si conèixes a qualsevol emprearia que li pugui interessar, comparteix l’activitart. T’hi esperem!

Aforament limitat – Inscripcions: benvinguda@asodame.com

________________________________________________________________________________________________

¿Puedo acogerme a la ley de la segunda oportunidad?

¿Cómo puedo hacerlo?

Te animamos a asistir a la charla a cargo de nuestra socia Claudia Moratò Esteve. Empezar de cero sin deudas cuando un proyecto empresarial no ha ido bien. Cancelar las deudas es posible gracias a la ley de la segunda oportunidad. Si eres empresaria y te han ido mal las cosas, puedes empezar de nuevo sin deudas.

 • ¿Puedo acogerme a la ley de la segunda oportunidad?
 • ¿Cómo puedo hacerlo?

Conoce a Clàudia Morató Esteve:

Licenciada en Derecho por la Universidad de Barcelona (UB, Barcelona), Master en Derecho Marítimo por la UPC,donde siguió su formación en el Postgrado de relaciones laborales especiales.

Inició su carrera profesional como responsable del departamento jurídico de Lasry Vitrage España, en la central de la empresa en Barcelona.

Siguió sus estudios en la Escuela de Práctica Jurídica en el Il.lustre Col.legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), se formó como alumna en el Master de derecho laboral y de seguridad social en la Universitat Pompeu Fabra (UPF, Barcelona); dando un salto de la empresa al despacho privado, incorporándose como Socia-Abogada en  M&M Abogados Partnership SLP.

Actualmente es responsable corporativa y dirige el departamento laboral, compaginando las labores de dirección con las funciones propias del ejercicio de la profesión.

Charla + Networking 21 junio:

Te esperamos en esta charla donde conoceremos en profundidad todo sobre esta ley:

 • Charla + Refrigerio + Mini Networking = 5€ socias Asodame BPW Barcelona / 10€ no asociadas
 • Martes 21 de junio a las 19:00h
 • C/ Roselló 13, 08029 Barcelona

Si conoces a cualquier empresaria que le pueda interesar, comparte la actividad. ¡Te esperamos! Aforo limitado – Inscripciones en: benvinguda@asodame.com

Llei de la segona oportunitat - Clàudia Morató Esteve
Llei de la segona oportunitat - Clàudia Morató Esteve