Programa d’assessorament

Programa d’assessorament 2017-12-20T09:47:08+00:00

En resposta a la voluntat i a l’esperit dels nostres estatuts: ajut a l’emprenedoria femenina, i per poder-ho fer amb les nostres modestes i tanmateix potents possibilitats, hem creat un sistema pel qual associades expertes donen assessorament en els seus àmbits d’experiència a d’altres companyes, a raó d’una hora gratuïta l’any.

Totes aquelles que volen formar part del programa d’assesorament, ho poden fer posant-se en contacte amb la Junta i signant un acord de col·laboració.


Els serveis d’assessorament de l’Associació estan concebuts exclusivament per a sòcies.

  • L’associació incorpora dones de tots els sectors d’activitat i per tant la possibilitat de trobar assessorament de les companyes és molt divers i multidisciplinari.
  • Les assessories es fan per part de les expertes que tenen a bé compartir el seu saber amb les companyes associades.
  • L’assessorament és gratuït a raó d’una hora per any i per associada.

FUNCIONAMENT

  • Si vols constituir part del grup d’expertes i donar sessions d’assessorament: posat en contacte per correu electrònic o per telèfon i t’explicarem la mecànica de funcionament.
  • Si necessites consultar alguna qüestió i gaudir d’assessorament expert: posa’t en contacte per correu electrònic o per telèfon i t’explicarem la mecànica de funcionament.
  • Com a membres que som de Pimec, pots gaudir també de l’assessorament que té contemplada aquesta entitat en les condicions que tenen previstes. Posa’t en contacte per correu electrònic o per telèfon i podrem ampliar-te informació.

 


Col·laboren: