ASODAME - Associació de dones emprenedores de Barcelona

DESTAQUEM

Asodame

13/06/2013
L´Economia del Bé Comú per a Pimes amb Christian Felber
Autor: Asodame
La presidenta d'Asodame, Lourdes Ribes, ha impulsat una visita a la seu de Pimec del sr. Christian Felber, ideòleg de l'Economia del Bé Comú. La conferència-debat ha servit per posar sobre la taula els aspectes més rellevants i el protagonisme de les Pimes com a principal teixit econòmic català, en el desplegament de l'EBC.

Christian Felber, professor d'Economia a la Universitat de Viena, és especialista en economia sostenible i alternatives per als mercats financers. Felber, l'any 2008, va desenvolupar un nou model internacional econòmic denominat economia del bé comú (EBC), que planteja alternatives al cor mateix del capitalisme des del model empresarial i financer.

El nou model vol canviar les principals normes del joc econòmic a fi i efecte que promoguin els valors i comportaments que afavoreixen les relacions humanes.

A l'hora és membre fundador del moviment de justícia global ATTAC a Àustria i iniciador de l'anomenada banca democràtica. El 2010, la revista Lifestyle, juntament amb l'Associació Austríaca de Relacions Públiques, va nominar Felber com a millor comunicador de l'any en la convocatòria anual de representants de la societat civil en economia sostenible.Comparteix: twitter facebook wikio myspace google reader yahoo delicious netvibes la tafanera digg technorati meneame wikio


© ASODAME Associació de dones emprenedores | asodame@asodame.com | nota legal
Moluanda Factoría DigitalMotorito, tu gestor de contenidos