Programa de mentoratge

Programa de mentoratge 2020-06-08T21:21:20+02:00

L’Associació ASODAME fomenta i empara un programa de mentoratge de dones que es troben en procés de crear el seu propi profesional, ya sea como professió independent o creando su propia empresa, per tal d’acompanyar-les en el procés inicial d’emprenedoria.

El mentoratge es una activitat desinteressada i voluntària per part de les sòcies d’Asodame-Club BPW Barcelona.

Si estás interessada: no és necessari ser sòcia. Per obtenir informació, formulari d’inscripció i detalls del programa pots contactar amb mentoring@asodame.com

En què consisteix?

En oferir a les dones que així ho sol·licitin l’oportunitat de gaudir de l’acompanyament d’una mentora (persona que té la seva pròpia empresa consolidada i que compta amb llarga experiència professional) per tal d’orientar-la en els seus dubtes i dificultats que es vagi trobant i potenciant les seves habilitats. A través de la relació Mentora-Mentoritzada es crea un espai amb la voluntat de compartir informació útil.

María Barranco, de la Comissió formació i Mentoratge, ens presenta el Programa de Mentoratge:

Qui pot participar?

Si has començat a treballar o a dissenyar el teu propi proyecte profesional, si sents que el teu projecte està estancat, no aconsegueixes els resultats esperats  i necessites resoldre dubtes i vols trobar acompanyament al llarg dels primers mesos de vida del teu projecte.

Si t’has plantejat iniciar una activitat emprenedora i necessites intercanviar idees amb emprenedores expertes, i tenir una “padrina” que pugui ser referent i suport per posar en marxa la teva idea, aquest és el programa que et convé.

logo Diputacio Bcn
Aquest programa té el suport de la Diputació de Barcelona