Programa de mentoratge

Programa de mentoratge 2017-12-20T09:49:32+00:00

L’Associació Odame fomenta i empara un programa de mentoratge de dones que es troben en procés de crear el seu propi lloc de treball, professió independent o empresa, per tal d’acompanyar-les en el procés inicial d’emprenedoria.

Es una activitat desinteressada i voluntària per part de les sòcies d’Asodame-Club BPW Barcelona.


EN QUÈ CONSISTEIX?

En oferir a les dones que així ho sol·licitin l’oportunitat de gaudir de l’acompanyament d’una mentora (persona que té la seva pròpia empresa) per tal d’orientar-la en els seus dubtes i dificultats que es vagi trobant i potenciant les seves habilitats. A través de la relació Mentora-Mentoritzada es crea un espai amb la voluntat de compartir informació útil.


Tria quin programa et convé:

MENTORATGE INICI ACTIVITAT

Si has començat a treballar o a dissenyar el teu propi lloc de treball i necessites resoldre dubtes i vols trobar acompanyament al llarg dels primers mesos de vida del teu projecte.

logo Ajt Bcnlogo Global
Aquest programa té el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de Global

SUPORT I ORIENTACIÓ

Si t’has plantejat iniciar una activitat emprenedora i necessites intercanviar idees amb emprenedores expertes, i tenir una “padrina” que pugui ser referent i suport per posar en marxa la teva idea, aquest és el programa que et convé.

logo Diputacio Bcn
Aquest programa té el suport de la Diputació de Barcelona


Si estás interessada: no és necessari ser sòcia. Per obtenir informació, formulari d’inscripció i detalls del programa pots contactar amb gerencia@asodame.com